Boston bez Garnetta dvije sedmice

Boston bez Garnetta dvije sedmice

Boston će biti dvije sedmice bez krilnog centra Kevina Garnetta koji je povrijedio mišić ispod koljena, a u Bostonu su u svemu ako zadovoljni jer se ne radi o koljenju s kojim je KG već imao problema.

Kevin Garnett ove sezone u prosjeku bilježi 15 poena i 9.5 skokova po utakmici, a Boston je trenutno vodeća ekipa Istočne konferencije sa omjerom 24-6.

Pored Garnetta na listi igrača na koje trener Doc Rivers trenutno ne može računati su Rajon Rondo, Delonte West i Kendrick Perkins, što je veliki hendikep za ionako pomalo istrošenu momčad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.