Boston Celticsi žele Wallacea

Boston Celticsi žele Wallacea

A. Beganović

Boston Celticsi ponudili su ugovor krilnom centru Detroit Pistonsa, Rasheedu Wallaceu, koji je spletom raznih okolnosti postao prekobrojan u svom bivšem klubu.

Američke novine The Boston Globe objavile su da su u Detroitu predstavnici Bostona pojačani svojim najboljim igračima (Garnett, Allen, Pierce) održali trosatni sastanak sa Wallaceom i njegovim agentom.

Prema pisanju The Boston Globea na ovom sastanku razgovaralo se o eventuaklnom prelasku ovog sjajno krilnog centra u redove Bostona, ali konačan dogovor još nije postignut.

Agent Wallacea, Bill Strickland, potvrdio je istinost ovih vijesti, ali je napomenuo da njegov štičenik ima još ponuda i da će izabrati onu najbolju. Navodno za usluge Wallacea zainteresirani su još Orlando Magici, Charlotte Bobcatsi, Cleveland Cavaliersi i San Antonio Spursi.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti