Božić: Nema sretnijeg čovjeka od mene

Božić: Nema sretnijeg čovjeka od mene

Košarkaši Partizana su sinoć osvojili peti uzastopni naslov orvaka NLB lige, a najsretniji mešu igračima Vlade Jovanovića bio je kapiten Petar Božić, koji sada ima pet prstenova na ruci.

"Srećan sam, nema srećnijeg čovjeka od mene. Hvala navijačima koji su došli da nas podrže u ovako velikom broju. Svaki novi trofej je dokaz trajanja kvaliteta", blistao je od sreće kapiten crno-bijelih nakon osvajanja ptog uzastopnog naslova prvaka regionalne NLB lige.

"Ovaj je posebno drag jer je sezona bila duga, izjednačena i neizvjesna. I opet smo napravili neki break", zaključio je iskusni bek Partizana Petar Božić. Partizan je četiri naslova osojio sa Duškom Vujošević, a peti sa Vladom Jovanovićem, dok je u svih pet kao kapiten učestvovao Petar Božić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.