Braća Ball konačno pokazala šta znaju

Odigrali jako dobru utakmicu

Braća Ball konačno pokazala šta znaju

M. Šljivak

Braća Ball, LaMelo i LiAngelo, danas su odigrali jako dobru utakmicu u prvenstvu Litvanije. Njihov Vytautas je poražen na svom parketu od Piena rezultatom 116:93, te su ostali zakovani za dno tabele.

Za razliku od prve utakmice, kada nisu uspisali poene, Ballovi su večeras odigrali jako dobar meč, ali to na kraju nije bilo dovoljno da njihov tim dođe do pobjede.

LiAngelo (19) na parketu je proveo 25 minuta i u tom periodu je ubacio 20 poena, te je bio najefikasniji igrač u domaćem sastavu. Sa druge strane, 16-godišnji LaMelo je za 18 minuta na parketu ubacio 13 poena.

Vytautas je trenutno posljednjeplasirani tim litvanskog prvenstva sa omjerom od četiri pobjede i 16 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije