Branko Lazić na meti Barcelone

Velika potražnja za Zvezdinim igračima

Branko Lazić na meti Barcelone

D. Vejo

Za košarkašima Crvene zvezde vlada veliko interesvonje.

Iako nisu izborili plasman u Top osam, izabranici Dejana Radonjića su svojim igrama u Euroligi privukli pažnju mnogih klubova.

Prvo je devetostruki prvak Evrope Real Madrid pokucao na vrata crveno-bijelih tražeći Gudurića, da bi sada to uradila i Barcelona, ali oni traže Branka Lazića košarkaša koji je ove sezone odigrao svih 30 mečeva za Zvezdu, te ostvario prosječni učinak od 4,4 poena po meču, 2,2 skoka i 1,4 ukradenu loptu.

Lazić se ističe najviše u defanzivi, gdje ima zapaženu ulogu.

Pored njega, Barcelona se "nameračila" i na Zvezdinog pleja Stefana Jovića, koji je zbog povrede leđa propustio posljednjih nekoliko utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi