Brečić i Planinić u Brotnju

Brečić i Planinić u Brotnju

Nakon trenera Nedjeljka Zelenike Brotnjo je počelo i sa slaganjem igračkog kadra. U Čitluk su došla i prva pojačanja, na poziciji bek šutera došao je Milan Brečić, a na poziciji krilnog centra Ante Planinić.Milan Brečić je nastupao za Zrinjski prošlu sezonu, trenirao je već pod palicom Nedjeljka Zelenike i trebao bi biti pravo pojačanje za ekipu Brotnja.

Drugo pojačanje je Ante Planinić koji je prošlu sezonu proveo u Posušju. Kao i Brečić i Planinić je već trenirao pod vodstvom Zelenike pa im je sigurno lakše bilo odlučiti da dođu u Čitluk.

Uprava Brotnja mi je dala slobodne ruke da mogu dovesti koga želim i s time sam jako zadovoljan.Vidjeli smo na kojim pozicijama nam nedostaje kvalitetnih igrača i mislimo da će se njih dvojica uklopiti u momčad, rekao je Zelenika.

Uz ova dva pojačanja te iskusne igrače koji su ostali u Brotnju od prošle sezone Buhača,Leske te Buntića ova ekipa će se sigurno boriti za sami vrh te pokušati vratit Brotnjo u Prvu ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.