Brekalo: Odlična su ekipa, neće biti lako

Široki bez Špralje protiv Nymburka

Brekalo: Odlična su ekipa, neće biti lako

Košarkaši Širokog večeras će u okviru 9.kola NLB lige na Pecari ugostiti novake u ligi, momčad Nymburka.

U prošlom kolu momčad Ivana Velića ponovno je odigrala odličnu utakmicu i u potpunosti zasluženo svladala momčad Zagreba. Širokobriježani su imali čak i +20 do zadnje dionice, ali malo su zastali pa se igrala neizvjesna završnica. Međutim, mirna ruka na kraju odvela ih je do pobjede 83:76.

„Kroz tjedan su igrači odradili jako dobro treninge. Špralja nam se u ponedjeljak ozlijedio, iskrenuo  je skočni zglob i upitno je da li će nastupiti. Svi ostali igrači su dobro radili i mislim da smo spremni da ostvarimo još jednu pobjedu.“, rekao je pomoćnik Ivana Velića, Mate Brekalo.

„Momčad Nymburka je odlična ekipa, posebno su jaki na vanjskim pozicijama. Prije svih, imaju tu odličnog razigravača Assima Nissima, te šutera Simmonsa. Imaju široku klupu i mogu dobiti svakoga u ligi i neće nam biti nimalo lako.“, rekao je Brekalo.

„Dolazi nam momčad koja je praktično nepoznanica. Dobili su Partizan i  Cibonu, a s Hemofarmom u Vršcu držali egal utakmicu do samoga kraja i na kraju umalo nisu i pobijedili. Mislim da to dovoljno govori kakav nas protivnik očekuje večeras.“, rekao je centar Širokog Ivan Grgat.

Utakmica između Širokog i Nymburka igra se večeras u dvorani na Pecar is početkom u 20:15 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije