Bremer na meti Armanija

Bremer na meti Armanija

M. Šljivak

Američki playmaker sa bosanskohercegovačkim pasošem JR Bremer, mogao bi uskoro postati novi igrač italijanskog euroligaša Armanija.

Prema navodima italijanske Gazzette dello Sport, trener Armanija Sergio Scariolo bi rado u svom timu vidio ovog 31-godišnjaka sa kojim je sarađivao u sezoni 2004/2005 u ekipi Unicaje iz Malage.

Bremer je trenutno košarkaš ruskog Nizhnya iz Novogroda, a u ovoj sezoniji je na prosjecima od 13,8 poena i 4 asistencije po meču.

Pored Nizhnya Bremer je u svojoj dugoj evropskoj karijeri promijenio još sedam klubova, a u NBA ligi je igrao za Boston, Cleveland, te Golden State.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti