Brett Brown: Želimo igrati u NBA finalu

Trener Philadelphia 76-ersa optimističan pred novu NBA sezonu

Brett Brown: Želimo igrati u NBA finalu

Trener Philadelphije Brett Brown dao je zanimjivu izjavu američkim novinarima na media dayu Sixersa. Brown je govorivši o ciljevima ekipe za iduću sezonu bio kratak i jako direktan odgovorivši kako ni manje ni više svoj tim vidi u NBA finalu.

"Želimo igrati finale NBA lige. Osjećali smo i mogli to i u prošloj sezoni. Shvaćam dimenzije ovog što govorim, ali stojim kod rečenog. Znamo koliko toga se treba poklopiti, znamo za kvalitetu i ciljeve drugih, no mi smo svjesni onog koliko možemo i ne govorimo uzalud da želimo to finale" - rekao je Brett.

Podsjetimo, Sixersi su u prošloj sezoni ispalu u drugom krugu Istočne konferencije od Celticsa rezultatom 1-4 za Kelte u seriji, no skoro svaka utakmica u seriji je bila jako neizvjesna i mogla je otići i na drugu stranu.

Top Komentari

epa
Zelim i ja milion dolara ali ne ide paša... mora se puno pure poesti za finale NBA...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi