Brooklyn Netsi ponovo žele Howarda

Brooklyn Netsi ponovo žele Howarda

Midhat Šljivak

Ekipa Brooklyn Netsa ponovo juri Dwighta Howarda, kojeg nisu uspjeli dovesti tokom ljeta u svoju franšizu.

Centar Los Angeles Lakersa u koje je stigao pred početak sezone iz Orlanda, ponovo se našao u interesu menadžmenta tima iz Brooklyna, te će generalni menadžer Netsa Billy King uputiti ponudu za trejd Lakersima, koji igraju očajno ove sezone uprkos tome što u ekipi imaju Bryanta, Howarda i Gasola.

U trejd bi bila uključena i ekipa Minnesote koja bi poslala Kevina Lovea u Los Angeles, za kojeg bi dobili centra Netsa Brooka Lopeza, dok bi Howard prešao u Netse, a sve bi bilo popunjeno sa još nekoliko košarkaša u trejdu.

U narednim danima se očekuje i zvaničan prijedlog Netsa ka Lakersima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti