Bryant: I Mozzart je imao previše nota

Uporedio se sa kompozitorom

Bryant: I Mozzart je imao previše nota

Legendarni Kobe Bryant je na originalan način odgovorio onima koji ga kritikuju zbog prevelikog broja šuteva.

Interesantno, Kobe je svoju situaciju uporedio sa onom koju je imao Wolfgang Amaeus Mozzart.

"Previše sam šutirao još od svoje osme godine, ali pitanje je šta se podrazumijeva pod tim 'previše'? Zabavljam ljude koji kažu da previše šutiram i zanimljivo mi je slušati te komentare. Svojevremeno su govorili i da Mozzart ima previše nota, na šta im je on odgovorio rekavši da ih nema ni previše, ni premalo. Imao ih je tačno onoliko koliko je bilo potrebno", rekao je Bryant.

Kobe Bryant je rekorder NBA lige po broju promašenih šuteva, ali ne mari previše za to budući da je u karijeri postigao ono o čemu većina igrača može samo sanjati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.