Bryant: Rezerve se moraju probuditi

Bryant: Rezerve se moraju probuditi

U prvoj utakmici polufinala Zapadne konferencije Dallas je u Staples Centru slavio protiv aktuelnih prvaka LA Lakersa rezultatom 86:84 i tako poveo sa 1-0 u seriji koja se igra na četiri pobjede.

Ključna stvar utakmice bila je igra igrača sa klupe. Rezerve Dallasa su ubacile čak 40 poena, dok su rezerve Lakersa postigle samo 25 poena. Sjajne partije su pružili Jason Terry sa 15 i Peja Stojaković sa 10 poena.

"Ja igram svoju igru. Naše rezerve moraju da se potrude da odrade bolji posao u napadu i omogućavanju da Baynum i Gasol postižu lake koševe", rekao je nakon utakmice najbolji igrač LA Lakersa Kobe Bryant.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.