Bryant: U Lakersima ću završiti karijeru

Najbolji igrač kategoričan

Bryant: U Lakersima ću završiti karijeru

Adnan Beganović

Kobe Bryant, koji je odveo svoje Los Angeles Lakerse do naslova NBA prvaka, izjavio je danas kako želi svoju sportsku karijeru završiti u kalifornijskom klubu te da ne želi biti trener.

"Bit ću ovdje do kraja svoje karijere. Ne mogu zamisliti da igram negdje drugdje", rekao je sjajni košarkaš američkim medijima

Na pitanje o mogućem nastavku sportske karijere u ulozi trenera, Bryant je bio jasan: "Ne želim biti trener nakon završetka igračke karijere". 

Zvijezda Lakersa, koja će iduće sezone zaraditi 23 milijuna dolara, proveo je svih 13 godina svoje karijere u toj ekipi s kojom je osvojio četiri naslova prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.