Bucksi žele Miroslava Raduljicu

Bucksi žele Miroslava Raduljicu

Midhat Šljivak

Prema navodima pojedinih srbijanskih medija Milwaukee Bucksi su zainteresovani za košarkaša Azovmasha Miroslava Raduljicu.

Raduljica ima ugovor sa Efesom do 2015. godine, ali se u tom timu nije naigra, te je išao po raznim posudbama, a ove sezone igra zaista sjajno za Azovmash, što je pobudilo interes Bucksa. Tim iz MilwaukEeja na centarskim pozicijama ima dosta problema, te imaju ozbilje namjere da potpišu Raduljicu.

Trenutno je prvi centar Bucksa  vetran Samuel Delambert koji ne pruža konstantne igre u ovom klubu, a i na ljeto mu ističe ugovor, koji Bucksi ne namjeravaju produžiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.