Bukva: Klupu Bosne će preuzeti Dragoljub Vidačić

Direktor KK Bosna o nasljedniku Halimića

Bukva: Klupu Bosne će preuzeti Dragoljub Vidačić

Nakon što je Emir Halimić podnio ostavku na mjesto trenera KK Bosne, direktor Admir Bukva je za naš portal kazao kako će ekipu do kraja sezone predvoditi Dragoljub Vidačić, nekadašnji trener KK Varda HE.

"Trener nam je jučer saopštio svoju odluku. Malo nas je iznenadio svojom ostavkom jer sutra putujemo u Groningen na novogodišnji turnir", rekao je Bukva dodavši na kraju:

 

"Novi trener je Dragoljub Vidačić, nekadašnji trener KK Varde HE i on će ekipu voditi do kraja sezone, a nije isključeno da bude i dugoročno riješenje na klupi KK Bosna".

Studenti su trenutno treća ekipa Lige 12 sa osam pobjeda i tri poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti