Bukva ostaje direktor KK Bosna

Goran Terzić direktor Bosna Agenta

Bukva ostaje direktor KK Bosna

M. Skaka

Na konkursu raspisanom za pozicije direktora KK Bosna i Bosna Agenta kao najbolje prijave ocijenjene su one dosadašnjeg direktora Admira Bukve i nekadašnjeg igrača Bosne, Gorana Terzića.

Tako će, prema saznanjima SportSport.ba, sutra biti i zvanično objavljeno produženje ugovora Admiru Bukvi koji će i u naredne četiri godine biti direktor KK Bosna. Bukva je svojim radom u teškom periodu za Bosnu uspio zadržati povjerenje Upravnog odbora, te će ostati na mjestu prvog operativca u Hamze Hume 2.

Za direktora Bosna Agenta biće imenovan Goran Terzić, nekadašnji kapiten KK Bosna.

Bukva i Terzić će vršiti dužnosti i sportskog direktora kluba, pa se ova pozicija neće popunjavati dodatnim kadrovima.

Treninzi i utakmice u Zetri

Obzirom da spor sa KSC Skenderija još uvijek traje, te da Studenti nemaju dozvolu da treniraju i igraju u ovoj dvorani, turnir "Mirza Delibašić" igraće se na Mojmilu u dvorani Ramiz Salčin, dok će za treninge i utakmice u košarkaškom prvenstvu BiH u narednoj sezoni Studenti korisiti Olimpijsku dvoranu Zetra.

Više detalja o svemu što će se dešavati u Hamze Hume 2 tokom naredne sezone biće objavljenu na sutrašnjoj konferenciji za štampu kada će biti predstavljen i tim koji će braniti bordo boje u naqrednih godinu dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.