Bukva: Tri imena u konkurenciji za trenera
U KK Bosna žele povratak na veliku scenu

Ko će sjesti na klupu KK Bosne

Bukva: Tri imena u konkurenciji za trenera

Novi trener Košarkaškog kluba Bosna trebao bi biti poznat u narednim danima, a u konkurenciji su tri imena.

Nakon što je propao angažman selektora košarkaške reprezentacije Sabita Hadžića, ostalo je upražnjeno mjesto trenera KK Bosna, koja se nalazi u najtežoj situaciji od svog postanka.

"U ovom trenutku pričamo sa trojicom trenera, a Sabahudin Bašović jedan je od njih. U svakom slučaju, dakle ko god bude izabran za trenera, Bašović će ostati u klubu i u stručnom štabu", rekao je za SportSport.ba direktor kluba Admir Bukva.

Također, jučer je održan sastanak člana Upravnog odbora KK Bosna Suada Bajraktarevića i Bukve, te Jordija Ardevola, direktora omladinskog pogona KK Barcelone na kojem je bilo riječi o mogućoj saradnji između dva kluba.

Kadetske selekcije Bosne i Barcelone odigraće utakmicu večeras u okviru omladinskog turnira koji se igra u Vojkovićima, a gdje pored ova dva kluba učestvuju i mladi igrači beogradskog Partizana, te OKK Beograd.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.