Butorac novi igrač Širokog
Dino Butorac

Na Pecari slažu kadar

Butorac novi igrač Širokog

Ekipa Široki TT Kabela u ponedjeljak je službeno započela pripreme za iduću sezonu, a odradit će ih u Širokom Brijegu.

Što se tiče igračkog kadra na treningu u ponedjeljak su treneru Veliću na raspolaganju bili: Naletilić, Vladović, Bilinovac, Peršić, Pilepić, Barać, Ramljak, Topalović, Šakić, Planinić i Novak.

Kao što smo i pisali, na probi u Širokom je, pored još nekoliko igrača, bio Dino Butorac koji je bio najbliži ostanku na Pecari.

Kako saznajemo Dino Butorac će i ostati na Pecari kao posudba Cedevite i iduće sezone će braniti boje Širokog u NLB ligi, te u drugom dijelu  u bh prvenstvu gdje će Širokobriježani pokušati obraniti naslov prvaka koji drže već treću godinu za redom.

S dolaskom Butorca riješena je pozicija bek šutera, a kako smo već i pisali, na Pecari će pokušati dovesti još jednog kvalitetnog igrača koji može igrati na poziciji krilnog centra i centra, a nije isključeno da taj igrač bude i stranac.

Prvu utakmicu Široki će odigrati krajem kolovoza protiv Splita, a onda slijedi memorijalni turnir na Pecari, 3. i 4. rujna, na kojem će nastupiti pored Širokog još i Cibona, Cedevita i Šibenik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.