Bynum povrijedio i lijevo koljeno

Andrew Bynum još uvijek čeka na debi za Sixerse

Bynum povrijedio i lijevo koljeno

Andrew Bynum došao je ovog ljeta u redove Philadelphije, ali još uvijek nije nastupio za Sixerse. Razlog je naravno povreda desnog koljena, koja ga je mučila i u Lakersima. 

Bynum je imao problem sa povrijeđenim desnim koljenom, a sada je izgleda nastradalo i lijevo. Bynumov povratak na teren odgađao se više puta, a zadnji datum koji je označen kao dan povratka, bio je 10. decembar. Sada je i on upitan: 

 

"Imao sam problema sa desnim koljenom i oporavljao se od te povrede, sada je identična situacija sa lijevim. Ne znam u čemu je problem. Doktori kažu da moram samo četaki, tako da mi ništa drugo ne preostaje. Samo sam radio rutinske stvari i koljeno je oteklo. Nije bilo većeg napora."

 

Sixersi su bez Bynuma na omjeru 4-4, a sa jednim od najboljih NBA centara sigurno da bi bili mnogo snažniji. Svjestan je toga i generalni menadžer Sixersa. "Moja najveća briga je Bynumova povreda. Moramo sagledati širu sliku. Želimo da dugo ostane u klubu."  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.