Bynum: Stidim se svog postupka

Bynum: Stidim se svog postupka

U četvrtoj utakmici polufinala Zapadne konferencije Lakersi su poraženi od Dallasa i tako ispali sa 4-0 u seriji, a na toj utakmici je veliku sramotu klubu nanio centar Andrew Bynum.

Mladi centar Lakersa je udario playa Dallasa Jose Juana Bareu, a za taj potez je kažnjen neigranjem prvih pet utakmica sljedeće sezone i 25.000 dolara. Ipak, najveća kazna mu je ta što za to vrijeme neće primati platu, što će ga zapravo koštati gubitka od 702.272 dolara. 

"Moj postupak...Ne predstavlja mene, moj doprinos, ovaj klub ili bilo kojeg navijača Lakersa koji nas gleda i želi naš uspjeh. Ali još važnije, želim da se izvinim Barei. Drago mi je da ga nisam povrijedio. Pogledao sam snimak i sramota me je. Bilo je užasno i definitivno se neće ponoviti", istakao je Bynum. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti