Caja Laboral dovela Reggie Williamsa

Zvučno pojačanje za španski tim

Caja Laboral dovela Reggie Williamsa

Reggi Williams, dosadašnji član Golden State Warriorsa, provešće sljedeću sezonu u španskoj Caji Laboral.

On će za sezonu dobiti 1,5 miliona dolara, ali ako se lockout prekine i on se vrati u NBA onda će se morati odreći miliona. Još u sezoni 2008/2009 bio je u Evropi i to u francuskom Dijonu, a sezonu 2009/2010 počeo je u D-ligi u timu Sioux Falls. U redove Warriorsa je prešao u martu 2010. i do kraja sezone je odigrao 24 utakmice (15.2 poena, 4.6 skokova i 2.8 asistencija po meču).

Prošle sezone je odigrao 80 susreta sa prosijekom od 9.2 poena, 2.7 skokova i 1.5 asistencija. Rođen je 1986. i visok je 196 cm. Caja Laboral je uz Williamsa za sljedeću sezonu angažovala Milka Bjelicu (Lietuvos Rytas), Lampea (Unics), Muslija (Fabi Schoes) i Heurtela (Meridiano). Otišli su Huertas (Barcelona), Esteban Batista i Barać (Anadolu Efes), Dragičević (Spartak St. Petersburg), Logan (Panathinaikos), Haislip (Kina) i Singletary (M. Hainaut, Belgija).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.