Čak desetorica košarkaša HKK Široki pozitivni na koronavirus

Treninzi će se nastaviti 29.08. bude li sve u redu

Čak desetorica košarkaša HKK Široki pozitivni na koronavirus

Nakon prikupljenih svih rezultata testiranja potvrđeno je da je ukupno 10 igrača pozitivno na Covid-19, objavio je HKK Široki. 

Dio pozitivnih igrača ima blaže simptome i dobro se osjećaju, dok su ostali bez ikakvih simptoma. U novonastaloj situaciji klub je u dogovoru sa epidiomološkom službom ŽZH odlučio da svi testirani članovi HKK Široki budu u samoizolaciji. 

"Za vrijeme trajanja ovih mjera naš klub je obustavio sve aktivnosti. Prolongiran je i početak priprema omladinskog pogona, a dvorana i prateće prostorije su sve temeljito dezinficirane", izjavio je predsjednik kluba Igor Jelčić koji je i sam uspješno prebolio korona virus, te je na posljednjem testiranju bio negativan. 

Klub je u stalnom kontaktu sa epidiomološkom službom i sukladno njihovim preporukama, ukoliko bude sve u redu treninzi će se nastaviti 29.kolovoza, o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti javnost, priopćio je klub s Pecare. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije