Košarkaš Sparsa nakon pobjede

Čampara: Dosta smo opušteno ušli u meč

Košarkaši sarajevskih Sparsa slavili su pobjedu u večerašnjem meču 20. kola Premijer lige BiH na domaćem parketu protiv Varde rezultatom 92:83.

Košarkaš sarajevske ekipe Sani Čampara smatra da su se on i saigrači prilično opustili pred ovaj meč i da ih je to moglo koštati.

"Previše smo se opustili pred ovaj meč i to nas je dosta koštalo jer su nas oni prilično namučili. Ne smijemo se opuštati protiv bilo koje ekipe. Sretni smo što smo pobijedili i idemo dalje. Svojom igrom sam zadovoljan. Dobio sam minutažu i iskoristio je na pravi način", rekao je Čampara.

Čampara je u današnjem meču ubacio devet poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi