Član KK Bosna Royal Jelly

Čampara: Držali smo kontrolu i nametnuli naš ritam

S. Mlaćo

Košarkaši Bosne Royal Jelly večeras su u Maloj dvorani Skenderije savladali KK Spars 95:72 u finalnom susretu Kupa Kantona Sarajevo. 

Studenti su od početka držali vodstvo te na kraju zasluženo slavili. 

"Mi smo znali da će ovo biti jedna teška utakmica. Teško je jednu ekipi dobiti dva puta, a kamoli tri puta, dok je drugi razlog da je ovo gradski derbi. Tokom cijele utakmice smo držali kontrolu i nametnuli naš ritam. Sistem Kupa BiH je veoma čudan tako da mi imamo još dvije prepreke do Final Fora, a to će najvjerovatnije biti Kakanj i tuzlanska Sloboda. Slijedeći cilj je pobjeda protiv Kaknja u Kupu, a u ligi nam slijedeće nedjelje dolazi Leotar", kazao je poslije utakmice za SportSport.ba član KK Bosna Royal Jelly Ljubomir Čampara. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi