Čapljina dočekuje Širokog
Detalj sa prošle utakmice na Pecari

U susret drugoj polufinalnoj utakmici Lige 6

Čapljina dočekuje Širokog

Čapljina Lasta večeras će u okviru druge polufinalne utakmice Lige 6 u svojoj dvorani u Čapljini ugostiti aktualnog prvaka BiH, momčad Široki TT Kabeli.

Prošli vikend je odigrana prva polufinalna utakmica u kojoj su Širokobriježani pokazali zašto su bili prvi na kraju Lige 6, te su sa velikih +21 pobjedili goste iz Čapljine, rezultat je glasio 78:57.

Međutim, Čapljina je već pokazala da je dobra momčad, u četvrtfinalu Kupa su slavili u Čapljini, pa je sigurno da Širokobriježani ne podcjenjuju protivnika, što pokazuje i izjava trenera Velića:

„Mislim da će biti teško u Čapljini. Momčad Čapljine je dobra, odlično igraju, uigrani su i sigurno da neće biti nimalo lako.“

S druge strane, trener Čapljine Ante Nazor, ističe da će njegova momčad dati sve od sebe i pokušati izboriti treću utakmicu:

„Teško mogu išta prognozirati. Nastojat ćemo analizirati greške iz prošlog susreta i probati bolje parirati ekipi Širokog u Čapljini, te odigrat neizvjesniju utakmicu.“

Utakmica između Čapljine Laste i Široki TT Kabela igra se večeras s početkom u 20 sati u Čapljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.