Čapljinci opet u izolaciji, odgođena utakmica s Mladosti

HKK Čapljina po drugi put u izolaciji

Čapljinci opet u izolaciji, odgođena utakmica s Mladosti

U nedjelju su utakmicu 12. kola košarkaškog prvenstva BiH trebali igrati Mladost i Čapljina, no Čapljinci neće putovati u Mrkonjić Grad.

Razlog je koronavirus koji se ponovno 'uvukao' u momčad Čapljine. Naime jedan igrač Čapljine pozitivan je na Covid-19, a u izolaciju je stavljeno još nekoliko igrača i trenera. Tako je utakmica u Mrkonjić Gradu i službeno odgođena, a novi termin dogovorit će ekipe naknadno.
Početkom tjedna Čapljinci će imati novo testiranje, nakon čega će se znati sudbina ostalih utakmica u sljedećem razdoblju. Ovo je drugi put u dva mjeseca da su igrači Čapljine u izolaciji. Prvi put je to bilo početkom studenog, nakon utakmice sa Zrinjskim kojeg je tada "pokosila" korona.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi