Carlisle i Rondo u verbalnom okršaju na parketu

Na utakmici Dallasa i Toronta

Carlisle i Rondo u verbalnom okršaju na parketu

Paymaker Dallasa Rajon Rondo i trener Rick Carisle posvađali su se tokom utakmice protiv Toronta odigrane u noći sa utorka na srijedu.

Svađa se desila osam minuta prije kraja treće četvrtine kada je trener Dallasa pozvao time-out i napao Ronda zbog ignorisanja napada koji je prethodno dogovoren na klupi.

Rondo nije ostao dužan svom treneru kojem je uzvratio istom mjerom, a sve se završilo tako što je bivši playmaker Bostona na klupi presjedio posljednjih dvadesetak minuta utakmice.

"Bila je ovo emotivna utakmica. Rondo i ja smo imali različita mišljenja i to je dovelo do verbalnog duela. Što se mene tiče, završilo se na tome", rekao je Carlisle povodom incidenta kojeg je Rondo prokomentarisao riječima: "Ne pitajte me o tome, raspravite to sa Rickom".

Ova scena bacila je mrlju na pobjedu Dallasa nad Torontom rezultatom 99:92.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.