Carmelo Anthony pred potpisom za Brooklyn Netse
Fantastični strijelac čini se, ipak neće ostati bez kluba

Činio bi pakleni trio s Durantom i Irvingom

Carmelo Anthony pred potpisom za Brooklyn Netse

Kako prenose američki mediji Carmelo Anthony ipak neće ostati bez kluba u idućoj sezoni jer su za njegove usluge navodno jako zainteresirani Brooklyn Netsi.

Netsi su ovo ljeto ostali bez najboljeg igrača D'Angelo Russela koji je pojačao Warriorse no u svoje redove doveli su Kevina Duranta i Kyrie Irvinga.

Navodno je ovaj dvojac izvršio dodatni pritisak na upravu Netsa da potpišu Anthonyja, inače jednog od najboljih strijelaca u novijoj povijesti NBA lige. Melo je u prošloj sezoni odigrao samo 10 utakmica za Houston Rocketske uz prosjek od 13,4 koša i 5,4 skoka po susretu nakon čega je pao u nemilost trenera Mike D'Antonija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi