Carmelo Anthony van parketa tri sedmice

Zbog povrede prsta

Carmelo Anthony van parketa tri sedmice

Adnan Beganović

Najbolji košarkaš Denver Nuggetsa Carmelo Anthony zbog povreda prsta na šuterskoj ruci pauzirat će tri sedmice.

Carmelo Anthony je povrijedio prst na utakmici njegovog kluba sa Indianom. Do povrede je došlo u trećoj četvrtini utakmice u duelu sa centrom Indiane Jeffom Fosterom.

Prve procjene doktorskog tima Denvera govore o pauzi od tri sedmice i to bez operacije, a ukoliko bi se prst morao operisati, pauza bi bila još duža.

Denver je sa doktorima dogovorio da se proba izbjeći operacija, a ukoliko ne bude oporavak išao željenim tokom onda bi se radila operacija, mada o toj soluciji u Denveru nitko ne razmišlja jer bi onda za oporavak trebalo nekoliko mjeseci.

Carmelo Anthony je unatoč povredi pokušao nastaviti susret ali su bolovi bili prejaki pa je ranije otišao pod tuš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.