Carmelo Anthony: Želim završiti karijeru u New Yorku

Prva violina Knicksa

Carmelo Anthony: Želim završiti karijeru u New Yorku

Carmelo Anthony je ušao u svoju posljednju sezonu sa New York Knicksima i na kraju sezone će postati slobodan igrač. 

Mnogo se špekulira da će Anthony Knickse zamijeniti Lakersima i da će naredne sezone njegov dom biti Staples Centar. Ipak u svojoj zadnjoj izjavi Melo je poručio da neće napustiti Madison Square Garden. 

"Želim završiti karijeru u New Yorku. Mislim budimo malo iskreni. Mnogi su požurili sa osudama na moj račun kada sam rekao da želim biti slobodan igrač. Želim da dobri igrači dođu u New York. Želim da igraju za Knickse, želim da ih New York privuče," rekao je Anthony. 

Melo je nešto ranije ove sedmice izjavio kako ima veliku crnu knjigu u koju upisuje imena slobodnih igrača koje bi želio "regrutovati" u redove Knicksa. Čini se da Madison ne mora brinuti, Melo će u Staplesu i dalje biti samo "neprijatelj." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.