Cedi Osman: Volim svoj tim, svoju zemlju, navijače...molim vas oprostite!
Cedi Osmanu je teško pao današnji poraz od košarkaša Češke

Cedi Osman bio je emotivan nakon poraza od Čeha

Cedi Osman: Volim svoj tim, svoju zemlju, navijače...molim vas oprostite!

Nakon sjajne izvedbe otprije dva dana kada su turski košarkaši na konopcima imali selekciju SAD-a te nesretno poraženi, danas su Turke dodatno šokirali košarkaši Češke i izbacili ih iz daljnjeg natjecanja na Mundobasketu.

Najbolji košarkaš ovog tima Cedi Osman poslije utakmice je bio neutješan nakon poraza u utakmici u kojoj su Turci bili favorizirani tim.

"Toliko smo željeli pobijediti danas, toliko smo željeli da zasluženo slavimo i vi i mi ali nismo uspjeli" - otpočeo je vidno potreseni Osman i nastavio: -"duboko smo zahvalni svima vama koji ste došli ovdje dati nam podršku i navijati za nas te ostatku turske nacije koja je uz nas bila pred TV ekranima. Lično mi je jako teško što vam nismo priuštili sreću, ali mi ne odustajemo, još je dosta novih utakmica pred nama. Hvala vam na svim divnim porukama, volim ovaj tim, svoju zemlju i Vas navijače, još jednom oprostite" - kazao je potreseni Cedi Osman.

Top Komentari

Svojprisebi
pa sto bolan ne ubode bar jedno od 2 bacanja 8 sekundi prije kraja protiv amera
1 4
Peđa
Ja koliko znam ti si Makedonac iz Ohrida.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi