Čelik bolji od Hemofarma

Čelik bolji od Hemofarma

Košarkašice Čelika su u okviru 13. kola Međunarodne ženske regionalne košarkaške lige savladale ekipu Hemofarma rezultatom 75:64.

U prvoj dionici Čelik je imao konce u svojim rukama pa su tako i na kraju prvih 10 minuta imali prednost od 23:18, a na pauzu su otišli pri rezultatu 47:33. U trećoj četvrtini ekipa Hemofarma je ostvarila prednost od 10 poena (8:18), ali ipak Zeničanke se vraćaju u posljednjoj dionici te na kraju slave sa 75:64.

Lejla Bejtić sa 17 koševa, te Monika Veselovski sa 14, su bile najbolje u redovima Čelika. Kod Hemofarma najviše koševa postigle su Biljana Stanković 19 i Saša Čađo 18.

Nakon 13 kola Čelik je drugi na tabeli,a iznad njih nalazi se Partizan Galenika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije