Čelik bolji od Kaknja
Ekipa KK Kakanj

Prijateljska košarkaška utakmica

Čelik bolji od Kaknja

U prvoj pripremnoj utakmici, košarkaši Kaknja pretrpjeli su poraz od novog prvoligaša Čelika. Pobjeda gostiju (78:71) odraz je bolje pripremljenosti Zeničana, koji su znatno pojačali svoje redove povratkom Alibegovića i dovođenjem stranaca.

U ekipi Kaknja treba istaći dobru igru iskusnog Nedžada Mulića, koji se predstavio kao pravo pojačanje. Nema sumnje da će ovaj poznati playmeker sa svojim bivšim saigračem iz Čelika Narcisom Begovcem, predstavljati udarni tandem i mnogo značiti u novoj sezoni u kojoj kakanjski član A-1 lige ima naglašene ambicije.

I ova provjera protiv znatno jačeg Čelika pokazala je da će Kakanj imati jači i snažniji tim u odnosu na minulu sezonu i da s pravom "puca" na naslov prvaka u nižem rangu takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.