Celticsi se oglasom zahvalili Pierceu i Garnettu

Oglas u Boston Globeu

Celticsi se oglasom zahvalili Pierceu i Garnettu

Adnan Beganović

Najtrofejnija momčad NBA lige, Boston Celstics, oglasom preko cijele stranice u Boston Globeu, zahvalila se svojim dojučerašnjim igračima Paulu Pierceu i Kevinu Garnettu.

"Hvala vam za vašu srčanost, za strast, za žrtvu, za igranje preko granica boli. Hvala vam za krvarenje zelene boje, za poštivanje tradicije, za čudesnu zajedničku vožnju, za vraćanje časti Celticsa osvajanjem 17. naslova", navodi se u pomenutom oglasu.

Podsjetimo, Celsticsi su krenuli u obnavljanje momčadi, pa su jučer i službeno mijenjali Piercea i Garnetta u Brooklyn Netse. Za ovu dvojicu košarkaša, te za Jasona Terryja od Netsa su dobili  Krisa Humphriesa, Geralda Wallacea, Krisa Josepha i MarShona Brooksa, te "pickove" prve runde drafta 2014., 2016., i 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.