Čerkezović: Očekuje nas teška utakmica

Član KK Gradina

Čerkezović: Očekuje nas teška utakmica

S. Mlaćo

Pobjedom nad KK Konjic u prošlom kolu 76:64, košarkaši Gradine učvrstili su svoju poziciju na prvom mjestu A-1 lige FBiH. Tim iz Srebrenika već sutra u novom kolu očekuje duel sa Igmanom iz Sarajeva.

U KK Gradina vlada sjajna atmosfera i svi vjeruju u novu pobjedu, te nastavak pobjedonosnog niza.

"U nedjelju nas očekuje teška utakmica protiv ekipe Igmana, moramo od prve minute ući jako u mec i imati kontinuitet i kontrolu od samog početka. Prije svega moramo dizati svoju igru i pripremati se za kasniji period takmičenja u kojem su nam potrebni dobri rezultati kako bi imali sto bolju poziciju za završetak prvenstva", kazao je član KK Gradina Srebrenik Emir Čerkezović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi