Chauncey Billups se vraća u "svoj" klub

Povratak Billupsa u redove Detroit Pistonsa

Chauncey Billups se vraća u "svoj" klub

Pet puta All Star i tri puta član najbolje NBA ekipe Chaucey Billups vraća se u klub u kojem je dostigao zenit karijere. 

Košarkaš koji je u finalu NBA lige 2004. godine vodio Detroit do pobjede nad LA Lakersima i postao MVP finala opet će obući dres Pistonsa. 

Billups je sa Detroitom potpisao ugovor na dvije godine vrijedan pet miliona dolara. Billups se nada da su problemi sa povredama iza njega te da će pomoći Pistonsima da se vrate u vrh naredne sezone. Billups je prošle sezone bilježio 8.4 poena po susretu uz 2.2 asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.