Childress ostaje u Olympiacosu

Želi pokazati svoje pravo lice

Childress ostaje u Olympiacosu

Adnan Beganović

Najplaćeniji košarkaš slavnog grčkog Olympiacosa, Amerikanac Josh Childress, izjavio je da unatoč ponudama iz NBA ostaje u grčkom klubu.

Za sjajnog Childressa najviše zanimanja pokazala je NBA momčad Milwaukee Bucksi, i do prije neki dan činilo se da će ovaj košarkaš napustiti Olympiacos te vratiti se u najjaču svjetsku ligu, ali današnjom izjavom Childress je prekinuo sve špekulacije vezane za nastavak njegove karijere.

“Prošle godine nisam pokazao sve svoje kvalitete, jer nisam bio potpuno zdrav. U novoj sezoni želim pokazati da mogu igrati puno bolje i dati veći doprinos kako bi naša momčad ostvarila očekivane rezultate”, rekao je 26-godišnji košarkaš za grčke medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.