Chris Bosh planira povratak u NBA ligu

Vraća se sjajni krilni centar

Chris Bosh planira povratak u NBA ligu

Midhat Šljivak

Nekadašnja zvijezda Toronto Raptorsa i Miami Heata Chris Bosh (34) planira povratak u NBA ligu.

Jedan od najboljih krilnih centara lige u posljednjih 15-ak godina morao je da se povuče prije dvije i po godine zbog krvnih ugrušaka.

Ipak, Bosh nije odustao od karijere i ima namjeru ponovo da se nađe na parketima najjače lige svijeta i to već u februaru.

"Da, još uvijek razmišljam o povratku. Ipak, sigurno je da se to neće desiti do februara. Radujem se tome, ali još uvijek pokušavam da prebrodim sve što se dogodilo. Radujem se novim izazovima i znam da još uvijek mogu igrati kvalitetnu košarku", rekao je Bosh.

Sjajni košarkaš je osvojio dva naslova prvaka sa Miamijem, a u karijeri je još nosio dres Toronto Raptorsa. U karijeri je na prosjeku od 19,2 poena i 8,5 skokova po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije