Chris Paul doživio tešku povredu ramena
Težak pad Chrisa Paula nakon sudara sa Montom Ellisom

Pet sedmica van parketa

Chris Paul doživio tešku povredu ramena

Jedan od najboljih igrača NBA lige Chris Paul pauzirat će najmanje tri do pet sedmica zbog sinoćnje povrede ramena. 

Playmaker LA Clippersa je 6:43 do kraja treće četvrtine utakmice protiv Dallasa udario od parket nakon sudara sa igračem Dallasa Montom Ellisom, te je odmah morao napustiti parket. 

"Neće ga biti najmanje tri do pet sedmica, ali još uvijek ne znamo pravu dijagnozu. U ovom trenutku je teška situacija i jedino nam preostaje da se nadamo kako neće duže vremena biti odsutan", rekao je nakon meča trener Clippersa Doc Rivers. 

Chris Paul ove sezone prosječno postiže 19,6 poena, a vodeći je asistent sa 11,2 asistencije po meču. Zadnjih šest sezona svaki put je biran u All-Star tim Zapada. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.