Chris Paul ostaje u Clippersima i naredne sezone?

Eric Bledsoe napušta ekipu iz Los Angelesa

Chris Paul ostaje u Clippersima i naredne sezone?

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji playmaker u NBA ligi trenutno, Chris Paul vjerovatno će ostati u Los Angelesu i naredne sezone. 

Chris Paul je ušao u posljendnju godinu ugovora, ali će vrlo vjerovatno produžiti vjernost ekipi iz grada anđela. Međutim Los Angeles će vjerovatno napustiti Eric Bledsoe. 

 

"Uživam dok igram sa njim, jer male su šanse da će on biti sa nama naredne sezone. Vjerovatno nećemo imati dovoljno novaca da ga platimo. Sjajan je i zaslužuje da bude starter," rekao je Paul nakon nedjeljnog treninga. 

 

Bledsoe je ove sezone prosječno postizao 8.5 poena, imao tri asistencije i tri skoka za 21 minutu provedenu na parketu. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.