Christian Wood se izliječio od  koronavirusa

Košarkaš Pistonsa

Christian Wood se izliječio od koronavirusa

Košarkaš Detroit Pistonsa Christian Wood izliječio se od koronavirusa. 

Wood je bio jedan od košarkaša koje je zahvatio val oboljenja od koronavirusa a sada je među prvima koji se u potpunosti oslobodio istoga. 

Njegovi nalazi danas su negativni, javio je Shams Charania novinar koji sjajno poznaje prilike u NBA ligi. Wood je ove sezone na prosjeku do 13.1 poen i 6.3 skokova po meču i jedan je od košarkaša koji su najviše napredovali u prethodnim godinama. Eksplodirao je od trenutka kada su njegovi Pistonsi trejdali Andre Drummonda u Cavse i kada se otvorilo mjesto u reketu ovog tima što će Wood već ovo ljeto jako dobro naplatiti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti