Cibona se pojačava sa Amerikancima
Velimir Perasović, trener Cibosa

Zagrepčani žele biti još jači

Cibona se pojačava sa Amerikancima

Košarkaški klub Cibona još uvijek nije poduzeo korake oko sklapanja igračke križaljke za narednu sezonu, barem ne zvanično.

No, u razvgovoru za Jutarnji list, trener Velimir Perasović otkrio je kako je klub pred potpisom sa trojicom Amerikanaca te da još uvijek postoji vrlo realno mogućnost da u sezonu krene bez klasičnog centra.

“Ovih dana očekujemo potpisivanje ugovora sa dvojicom, a još jednog bi trebali dovesti u narednih desetak dana. Zbog specifične situacije oko Nikše Prkačina centra ćemo čekati dulje vrijeme. Iako postoje razne kombinacije moram priznati da postoji vrlo realna šansa da u sezonu krenemo bez klasične ‘petice’, sa dvije ‘četvorke’ u paru. Zadnja opcija je da se i na toj poziciji pokrijemo sa strancem”, istakao je između ostalog Perasović za Jutarnji list.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.