Svi igrači Clippersa dobili iste poklone pred novu sezonu
Foto - Screenshot

Svi igrači Clippersa dobili iste poklone pred novu sezonu

M. Šljivak

Los Angeles Clippersi odlično su ušli u novu NBA sezonu.

Oni su u prvoj utakmici sezone dobili velike rivale i aktuelne šampione LA Lakerse i tako su potvrdili da imaju tim za velike domete.

Svi igrači Clippersa pred meč sa Lakersima dobili su identične poklone. Dobili su svi Play Station 5 i na taj način im je poželjena dobrodošlica u novu sezonu.

Sa druge strane Lakersi su imali mnogo više razloga za slavlje usprkos porazu. Igračima ovog tima su uručeni šampionski prstenovi, pa poraz od velikog rivala manje boli.

Lakersi su i ove sezone jedan od najvećih favoriza za titulu, ali sigurno je da će im Clippersi htjeti da pokvare novo slavlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi