Coleman Collins potpisuje za Partizan?

Coleman Collins potpisuje za Partizan?

Midhat Šljivak

Nekadašnji košarkaš prvaka Bosne i Hercegovine ekipe Široki Wwin, Coleman Collins veoma je blizu potpisa ugovora sa beogradskim Partizanom.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, Collins je dogovorio sve uslove oko prelaska u Partizan, te bi uskoro beogradski tim trebao predstaviti Collinsa kao novo pojačanje.

Collins je prošlu sezonu odigrao zaista odlično u dresu Širokog, a ovog ljeta je pojačao ekipu francuskog Roannea gdje je u šest utakmica francuskog prvenstva prosječno ubacivao 10,5 poena uz 8,7 skokova.

Beogradskoj publici je ostao poznat kada je strašnim zakucavanjem protiv Partizana zaradio aplauze kompletne dvorane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.