Collins pojačao HKK Široki

Potpisao jednogodišnji ugovor

Collins pojačao HKK Široki

Momčad košarkaškog kluba Široki trenutno se nalazi u pripremnom periodu za nadolazeću Jadransku ligu, od danas ABA ligu jer NLB više nije sponzor ove lige.

Već odavno na Pecari su skoro pa kompletirali igrački kadar, a očekivao se dolazak još jednog visokog igrača i danas je i ta pozicija riješena.

Novi igrač koji bi trebao pojačati Široki je Coleman Collins, dvadesetpetogodišnji 206 centimetara visok krilni centar koji je u prošloj sezoni nastupao u Njemačkoj ligi za momčad Ratiopharm Ulm.

Collins je nastupio u 34 utakmice, prosječno je bilježio po 20.5 minuta po susretu te postizao 8.3 poena i 4.5 skokova.

Kako saznajemo momčad Širokog je dobila i novog generalnog sponzora, međutim, na Pecari nisu izlazili u javnost o kojem se sponzoru radi dok se ne potpiše ugovor s istim.

Što se tiče priprema, momčad Širokog će ovaj tjedan trenirati na Pecari, a za vikend putuju na turnir u Trilj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.