Preminuo bivši košarkaš Crvene zvezde

Imao samo 26 godina

Preminuo bivši košarkaš Crvene zvezde

Esmer Oštraković

Ivan Ćorović, nekadašnji mladi crnogorski košarkaški reprezentativac i bvši kapiten juniora Crvene zvezde je preminuo.

Naime, 2017. godine ljekarske pretrage potvrdile su da Ćorović na koljenu ima tumor.

To se isprva nije tako mislilo, te su doktori smatrali da je riječ o hematomu i on je osam mjeseci igrao u takvom stanju.

Njemu je kasnije amputirana noga, a o svojim problemima govorio je i za crnogorsku televiiju Vijesti.

"Bio sam dečko za primjer. Dobro mi je išlo u školi, trenirao sam i postao sam kapiten juniora Crvene zvezde", rekao je tada Ćorović.

On je sa juniorima Zvezde osvojio srpsko prvenstvo.

"Osvojili smo juniorsko prvenstvo Srbije i kada su trebale početi pripreme za novu sezonu, možda za neki moj 'bum', otkrio sam problem koji me pratio.

Počela je borba za život. Borio sam se za život, nisam mogao patiti za košarkom", završio je tada Ćorović.

Top Komentari

stranputica
Prvenstvo Srbije nije srpsko prvenstvo. Srbija-->srbijansko prvenstvo, jer se odnosi na terotorij na kojem se igra to prvenstvo. Na tom teritoriju živi barem 30 etničnih ili nacionalnih grupa, tak da to ne može biti srpsko....Pozdrav!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti