Crvena zvezda dugovanja plaća koševima

Crvena zvezda dugovanja plaća koševima

A. Beganović

Nakon što se tokom sezone fudbalski klub Crvena zvezda susretao sa ogromnim problemima zbog financijskih poteškoća isto se po završetku sezone desilo i košarkaškom klubu iz ove slavne sportske porodice. 

Naime, sudski izvršitelji danas su odnijeli svih 6 koševa sa terena Crvene zvezde na Malom Kamemegdanu, zbog duga kluba od 25.000 eura prema bivšem igraču Vladimiru Mašuloviću.

Otac košarkaša rekao je srbijanskim medijima da su u klubu znali za dolazak sudskih izvršitelja, ali da opet nikog nije bilo na Malom Kalemegdanu.

Drago Mašulović je također podsjetio da je imao dogovor sa čelnicima kluba o isplati dugovanja njegovom sinu kroz šest rata, no taj dogovor nije ispoštovan, pa je on iako veliki navijač "crveno – belih" bio prisiljen odlučiti se na ovakav potez.

Glasnogovornik beogradskog kluba Miloš Miličević potvrdio je da su sa Malog Kalemegdana odnijeti svi koševi.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.