Crvena zvezda pred bankrotom!

Crvena zvezda pred bankrotom!

Košarkaški klub Crvena zvezda dužna je devet miliona eura. Ovu cifru su pokazali prvi rezultati izvještaja revizorske kuće KPMG.

"Situacija je bolja i od devet miliona eura, pošto su u taj iznos uračunata i potraživanja od 3,5 miliona prethodnog predsjednika kluba Slobodana Vučićevića, koji je pristao da nas ne opterećuje dok se klub ne stabilizuje. To znači da počinjemo sa dugom od 5,5 miliona, što najavljuje vedrije dane. Naravno, za nas je trenutno mnogo i 100 eura", rekao je predsjednik crveno-belih Vladislav Lučić za Večernje novosti.

Međutim, Zvezdi i dalje prijeti bankrot zbog blokade računa. Čelnici kluba imali su sastanak u ministarstvu ekonomije, dok će u utorak razgovarati i sa ministaricom omladine i sporta Snežanom Samardžić-Marković u pokušaju da se Vlada Srbije uključi u saniranje teške finansijske situacije u Crvenoj zvezdi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.