Cuban želi LeBrona u Dallasu

Cuban želi LeBrona u Dallasu

Vlasnik Dallas Mavericksa Mark Cuban jasno i glasno je iznio namjeru da ovog ljeta angažuje LeBrona Jamesa.

LeBron 1. jula postaje slobodan agent i svaki od 30 NBA ekipa koje imaju prostora u salary capu biće u redu na pregovorima, pokušavajući da ponude nešto više od svojih konkurenanta.

Tako će sigurno biti i sa zabavnim milijarderom iz Texasa. On je u emisiji CNN „Money“ rekao da će vjerovatno svi biti zainteresovani za Jamesa, pa tako i on. Cuban je istakao da bi bilo veoma teško potpisati ga kao slobodnog agenta, ali posao u kome bi potpisao ugovor sa Clevelandom i onda bio proslijeđen u razmjeni u Dallas nešto vrlo vjerovatno.

Ako James do 1. jula ne pronađe zajednički jezik sa upravom Cavaliersa, on postaje slobodan agent bez restrikcija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.