Curry: Još 2010. godine sam pokušavao da kopiram Navarra

Čuveni Navarro ga oduševljavao

Curry: Još 2010. godine sam pokušavao da kopiram Navarra

Edmir Škorić

Steph Curry tvrdi kako je još 2010. godine pokušao da kopira legendarnog Španca Juana Carlosa Navarra.

Navarro se nedavno oprostio, ali legenda Barce i španske košarke ostavila je neizbrisiv trag. Još prije osam godina ga je oduševljeno gledao Curry, danas jedan od najboljih šutera na svijetu.

"Navarro je bio jedan od mojih omiljenih španskih košarkaša jer je napravio potez 2010. godine na SP-u koji me je oduševljavao. Želio sam to kopirati", rekao je Curry u jednom intervjuu.

Ako niste sigurni o kojem potezu govori Curry, pogledajte u videu ispod. Navarro s jedne noge, čuvena "la bomba", šut po kojem je dobio nadimak i po kojem ga svi znaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi